Четвер, 02.05.2024, 01:19  
МОЛОДІЖНИЙ ПАРЛАМЕНТ МІСТА БОРИСПОЛЯ
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 114
Статистика
Форма входу
Block title
GISMETEO: Погода по г.Борисполь
Головна » 2011 » Лютий » 15 » 11/02/2011 - Наші грають у боулінг
09:27
11/02/2011 - Наші грають у боулінг
        
            11 лютого за ініціативи голови Київської обласної молодіжної громадської організації «Союз молоді регіонів України» Євгена Головіна, підтримки голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка та сприянні Броварської міської влади відбувся перший відкритий чемпіонат Київської області з боулінгу серед молоді (м. Бровари).
            На турнір приїхало понад сто юнаків і дівчат із більшості регіонів Київщини. Учасниками турніру також стали представники Молодіжного парламенту міста Борисполя та Бориспільської міської молодіжної громадської організації «Союз молоді регіонів України» (Діхтяренко Іван Олександрович, Завальнюк Михайло Миколайович, Кондратюк Олег Олегович, Тютюн Яна Олександрівна, Черниш Олександр Павлович)
           Перед початком змагань відбулась урочиста церемонія відкриття, на якій були присутні в.о. начальника управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Володимир Стеценко, заступник Броварського міського голови Лариса Виноградова, секретар Броварської міськради Олена Кіяшко та виконавчий директор ВФСБ Андрій Папуша. В своїх виступах вони поздоровили учасників з початком змагань і побажали їм успіхів. Зокрема, Євген Головін відмітив, що такий турнір вперше проводиться на Київщині. Він заснований з метою популяризації цього виду спорту серед молоді, демонстрації прикладу організації вільного часу відповідно до сучасних вимог, підвищення організації рухової активності, залучення до активного відпочинку. А найближчим часом Київською обласною молодіжною громадською організацією «Союз молоді регіонів України» планується проведення ряду різноманітних спортивно-масових заходів для молоді. Головний суддя змагань Андрій Папуша, розповів про правила змагань. Всі учасники повинні були пройти два тури, за результатами яких і визначались призові місця.
             Підготовка учасників була різною, хтось вже мав достатній досвід, а хтось вперше потрапив до такого центру, тому часом дії деяких юнаків і дівчат були кумедними. Але спорт є спорт і тут діяв олімпійський принцип – головне не перемога, а участь, тому всі, при підведенні підсумків залишились задоволеними. Переможцем Першого чемпіонату став представник господарів, броварчанин Андрій Нікольський, який і отримав головний приз. Друге місце виборов Дмитро Мовчан із Переяслав-Хмельницького і третє – Олексій Шестопалов із Бориспільського району.
Найбільш розповсюдженим видом спорту в світі, за винятком футболу, є боулінг. Більше 100 млн. осіб з 120 країн світу грають у боулінг не менше 1 разу на рік. В організованих лігах боулінгу займаються 12 млн. чоловік. Сьогодні боулінг широко визнаний і популярний вид сімейного відпочинку. Міжнародна федерація боулінгу об’єднує більше 125 національних федерацій. Для України це відносно новий вид активного відпочинку. Боулінг визнаний в Україні як вид спорту, перший боулінг клуб був відкритий у 1998 році, а в 1999 році була заснована Всеукраїнська федерація (десяти кегельного) боулінгу. Потім кількість регіональних осередків, боулінг клубів почала збільшуватися.
           Для одних боулінг – вид спорту, для інших – спосіб приємно провести час. Але для всіх це насамперед динамічна та азартна гра. Зігравши один раз, ви вже не зможете відмовити собі в цьому задоволенні.
         
 
 
Переглядів: 416 | Додав: mpb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

ЧАС
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Друзі сайту
 
 
 
Block title
Block title
Кошик

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz