Субота, 04.05.2024, 19:45  
МОЛОДІЖНИЙ ПАРЛАМЕНТ МІСТА БОРИСПОЛЯ
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 114
Статистика
Форма входу
Block title
GISMETEO: Погода по г.Борисполь
Головна » 2011 » Травень » 6 » Увага конкурс
16:00
Увага конкурс
ПОЛОЖЕННЯ
про Київський обласний конкурс молодіжної творчості «Моя Київщина»
 
1. Загальні положення
1.1. Конкурс молодіжної творчості «Моя Київщина» (надалі – Конкурс) є відкритим і проводиться як творче змагання молоді в усіх районах та містах обласного значення області;
1.2. Організатором Конкурсу є Київська обласна молодіжна громадська організація «Молоді регіони».
1.3. До організації Конкурсу можуть долучатися державні та недержавні установи, організації, фонди.
1.4. У Конкурсі можуть брати участь всі бажаючі віком від 14 до 35 років.
1.5. Інформація про проведення Конкурсу розповсюджується через навчальні заклади, сайти організатора, партнерів, а також у ЗМІ.
 
2. Мета Конкурсу
2.1. Виявлення та підтримка творчої обдарованої молоді. Сприяння обміну досвідом між представниками творчої молоді. Залучення юних та молодих талантів до активної участі у мистецькому житті, підвищення загального культурно-освітнього та духовного рівня. Виховання поваги, любові до природи рідного краю, розуміння цінності та досконалості природних краєвидів.
2.2. Налагодження взаємодії та співпраці між державними органами виконавчої влади, громадськими організаціями, установами та навчальними закладами у сфері реалізації молодіжних творчих проектів.
 
3. Умови проведення Конкурсу
3.1. Тема Конкурсу – краєвиди та пейзажі Київщини.
3.2. Конкурс проводиться у 2 номінаціях: - Картина написана маслом: «Моя Київщина» (формат картини А3); - Картина-вишивка: «Я люблю Київщину» (формат А4, А3). У кожній номінації обираються 3 призові місця.
3.3. Учасники надають на Конкурс індивідуальні роботи. Кількість робіт від однієї особи приймається без обмежень. Окремо учасники заповнюють анкети, де вказують відомості про себе (форма анкети розміщена на сайті організації: smru.kiev.ua).
3.4. Всі роботи надаються до 01 червня 2011 року на адресу: м. Київ, вул. Жилянська, 101. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 067-997-49-71 – Колот Альона Анатоліївна (координатор проекту).
3.5. З робіт учасників Конкурсу буде сформовано виставку у приміщенні Київської обласної державної адміністрації, присвячену фіналу проекту «Моя Київщина».
3.6. Роботи надані на конкурс залишаються в розпорядженні організації.
3.7. Кожна робота повинна бути з авторським підписом, інформацією щодо П.І.П. та номером моб. тел. автора.
 
4. Функціональні обов'язки журі
4.1. З метою різностороннього та об'єктивного оцінювання учасників Конкурсу, визначення переможців формується журі з 5 висококваліфікованих осіб. Обирає та затверджує склад журі Правління Київської обласної молодіжної громадської організації «Молоді регіони».
4.2. До дня відкриття виставки члени журі проводять оцінювання робіт. Переможцем Конкурсу стає учасник, що набрав найбільшу кількість балів.
4.3. Оцінювання відбувається за такими критеріями: оригінальність ідеї, естетичність роботи, майстерність виконання. Максимальна кількість балів за кожним критерієм – 5. Загальна оцінка роботи є сумою оцінок членів журі за всіма критеріями.
4.4. Рішення журі остаточне і оскарженню не підлягає.
 
5. Нагородження переможців Конкурсу
5.1. Переможці Конкурсу запрошуються до Києва на фінал Конкурсу та церемонію нагородження (час і місце буде повідомлено переможцям після підведення підсумків та оприлюднення результатів конкурсу журі). Дорожні витрати переможців та супроводжуючих осіб (не більше одної) відшкодовуються оргкомітетом.
5.2. Учасники Конкурсу, роботи яких будуть представлені на виставці, отримають від голови Київської обласної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» цінні подарунки. У кожній з номінацій переможці отримають: 1-ше місце – ноутбук, 2-ге місце – мобільний телефон, 3-тє місце – мобільний телефон.
 
6. Право на використання наданих робіт
Автори погоджуються з тим, що роботи надані на конкурс, будуть використані безкоштовно в подальшій діяльності громадської організації «Молоді регіони» спрямованої на один з основних пріоритетів розвитку українського суспільства – захист прав, основних потреб та інтересів молоді, розширення можливостей для реалізації її потенціалу.
 
7. Фінансування
Витрати на організацію та проведення конкурсу несуть організатори за рахунок бюджету відповідно до затвердженого кошторису.
Переглядів: 385 | Додав: mpb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

ЧАС
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
 
 
 
Block title
Block title
Кошик

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz