Неділя, 05.05.2024, 23:19  
МОЛОДІЖНИЙ ПАРЛАМЕНТ МІСТА БОРИСПОЛЯ
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 114
Статистика
Форма входу
Block title
GISMETEO: Погода по г.Борисполь
Головна » 2011 » Листопад » 25 » ВИБОРИ ГОЛОВИ МОЛОДІЖНОГО ПАРЛАМЕНТУ МІСТА БОРИСПОЛЯ
11:50
ВИБОРИ ГОЛОВИ МОЛОДІЖНОГО ПАРЛАМЕНТУ МІСТА БОРИСПОЛЯ

             Державна молодіжна політика поширюється на громадян України віком від 14 до 35 років незалежно від походження, соціального і майнового стану, расової і національної належності, статі, освіти, мови, ставлення до релігії, роду і характеру занять і здійснюється через органи державної виконавчої влади, установи, соціальні інститути та об'єднання молодих громадян.

                На сьогодні, в нашій країні сформувалося нове покоління. Молодіжна політика є рушійною силою в інтегруванні зусиль різних молодіжних державних і недержавних організацій, у створенні правових, економічних та організаційних умов і гарантій для самореалізації особистості молодої людини і розвитку молодіжних об'єднань і рухів.

                Консолідуючим інститутом реалізації молодіжної політики міста є Молодіжний парламент Борисполя, якому надано статус консультативно-дорадчого органу при виконавчому комітеті Бориспільської міської ради. Молодіжний парламент об’єднує актив учнівської, студентської та працюючої молоді м. Борисполя. Роботу Молодіжного парламенту координує відділ у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Бориспільської міської ради.

           Сьогодні настав час підвести підсумки роботи Молодіжного парламенту за рік та започаткувати новий етап його розвитку.

         Так, 29 листопада 2011 року о 16-00 в сесійній залі Бориспільської міської ради відбудуться установчі збори Молодіжного парламенту, на яких буде визначено новий кількісний та персональний склад Молодіжного парламенту міста Борисполя, а також кількісний і персональний склад постійних комісій парламенту. На установчому засіданні парламенту також відбудуться чергові вибори голови та голів постійних комісій Молодіжного парламенту.

        Отже, якщо Ви молоді та ініціативні, прагнете самореалізувати себе в різних сферах життєдіяльності суспільства, запрошуємо Вас прийняти участь в установчих зборах Молодіжного парламенту.

        Для участі в установчих зборах необхідно до 28 листопада 2011 року надати до відділу, культури, сім’ї, молоді та спорту Бориспільської міської ради письмове подання, в якому зазначити прізвища, ім’я, по-батькові, контактний номер телефону та E-mail делегатів установчих зборів від своєї громадської організації. Якщо представники Вашої організації бажають прийняти участь у виборах голови чи голів постійних комісій Молодіжного парламенту, про це необхідно обов’язково зазначити у поданні.

          Від кожної молодіжної громадської організації допускається участь делегатів віком від 14 до 35 років.

          У разі недотримання вищевикладених вимог, делегати до участі в установчих зборах не допускаються. 

Переглядів: 474 | Додав: mpb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

ЧАС
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
 
 
 
Block title
Block title
Кошик

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz