Субота, 27.04.2024, 21:26  
МОЛОДІЖНИЙ ПАРЛАМЕНТ МІСТА БОРИСПОЛЯ
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 114
Статистика
Форма входу
Block title
GISMETEO: Погода по г.Борисполь
Головна » 2011 » Грудень » 22 » День Святого Миколая
12:00
День Святого Миколая
         День Святого Миколая – це свято, яке чекають діти з великим нетерпінням, бажаючи отримати від чудотворця довгожданий подарунок. Це свято овіяно теплом та любов’ю, символізує собою родинний затишок та добро.
        Нажаль, не всі діти в нашій країні наділені теплотою батьківської любові, не можуть повною мірою реалізувати свій потенціал та потребують нашого піклування і уваги.
         Традиційно до Дня Святого Миколая в місті Борисполі зусиллями міської влади та громадських організацій влаштовується свято для дітей, що в силу різних причин позбавлені батьківської уваги, або які мають фізичні або психічні вади.
       Мабуть, стала доброю традицією участь у цих заходах представників Молодіжного парламенту міста Борисполя.
        В ході проведення заходів офіційною делегацією було відвідано дитячий будинок сімейного типу родини Соломах, центр реабілітації дітей інвалідів «Наш дім» (візит відбувся за Вашої участі) та дитячий будинок «Берегиня».
        Окрім представників Молодіжного парламенту міста Борисполя: Вікторії Шевц (голова), Андрія Криги (заступник голови, депутат Бориспільської міської ради), Юлії Мельниченко (голова комісії з питань культури дозвілля та спорту), Віктора Овдієнка (голова комісії з питань юридичного забезпечення роботи Молодіжного парламенту, член виконавчого комітету БМР), Анни Білозор (голова комісії з питань преси та інформації) та інших членів МП, до офіційної делегації входили бориспільський міський голова Анатолій Федорчук, секретар Бориспільської міської ради Борис Дармостук, заступник бориспільського міського голови Людмила Пасенко, голова фракції Партії регіонів в Бориспільській міській раді Микола Савченко, депутати Бориспільської міської ради.
         Даний захід є лише частиною того, що ми можемо зробити для дітей, яких оминула добра доля. Однак, ми впевнені, що жоден малюк в нашому місті у цей день не залишився без подарунку.
 
Переглядів: 507 | Додав: mpb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

ЧАС
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
 
 
 
Block title
Block title
Кошик

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz