Субота, 04.05.2024, 07:54  
МОЛОДІЖНИЙ ПАРЛАМЕНТ МІСТА БОРИСПОЛЯ
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 114
Статистика
Форма входу
Block title
GISMETEO: Погода по г.Борисполь
Головна » 2012 » Лютий » 8 » Положення про фотоконкурс
12:58
Положення про фотоконкурс
Положення про конкурс фотографії
«Бориспіль без тютюнового диму!»
 
            1. Загальні положення про ведення Конкурсу Конкурс проводиться відділом культури, сім'ї, молоді та спорту Бориспільської міської ради, Молодіжним парламентом м.Борисполя та молодіжною організацією ХМО «Труба». Мета Конкурсу: створення умов для реалізації здібностей молоді через залучення до вирішення проблеми в суспільстві. Завдання Конкурсу:
           1. Актуалізація організації культурного дозвілля молоді.
            2. Пропаганда серед молоді активного здорового способу життя, відмову від шкідливих звичок, в першу чергу від паління.
            3. Популяризація фотографії, як однієї з сучасних форм культурного дозвілля населення.
            4. Акцентування уваги молоді на її інтересах.
            5. Виховання художнього сприйняття сучасного життя, прагнення до творчості.
            6. Пропаганда діяльності Відділу культури, сім'ї, молоді та спорту Бориспільської міської ради, Молодіжного парламенту м.Борисполя та молодіжної організації ХМО «Труба».
 
 
 Предмет та участники Конкурсу
             Предметом Конкурсу є фотоматеріали, які відображають ідею фотоконкурсу. Завдання авторів показати через фотографію правильний вибір сучасної молодої людини – вибір здорового способу життя. Показати що юність – це пора яскравих кольорів, сміливих планів, незгасаюче джерело енергії, і що саме через індивідуальність людини та прихильність до здорового способу життя його здібності і таланти приведуть до успіху.
             Вітаються фото в яких присутній гумор, альтернативний погляд на звичні речі та події. Важливо щоб фото відображало світобачення автора, показувало рівень культури та формувало відношення до інших людей. В зв’язку з цим беззмістовні та низько художні фотографії не вітаються.
             До участі у Конкурсі допускаються фотографії у цифровому форматі з розширенням, достатнім для друку у форматі А4 (300dpi на розмір відбитку, 2000 точок по меншій стороні). Фотографії поганої якості, з невідповідними розмірами, а також фотографії з датою (тобто коли видно дату в куточку знімку) на конкурс не приймаються.
 
            Учасниками конкурсу можуть бути окремі автори, авторські колективи, молодіжні організації, клуби. Вік учасників – від 14-35 років. Учасники можуть надавати необмежену кількість робіт. Участь у Конкурсі безкоштовна.
            Премії Конкурсу Засновуються наступні премії Конкурсу, якими будуть нагороджуватися фотороботи, які найбільш повно та виразно передали головну ідею конкурсу - Перша премія - флеш-накопичувач на 32 Gb; - Друга премія – флеш-накопичувач на 16 Gb; - Третя премія - флеш-накопичувач на 8 Gb + фотоальбом. Спеціальний приз -кардрідер (пристрій для читання карт пам’яті) від проекту «Бориспіль без тютюнового диму» робота яка відповідає одній з нижче перерахованих вимог:
            1) ілюструє неприпустимість куріння в громадських місцях;
            2) пропагує відмову від куріння;
            3) закликає до активних дій для захисту від тютюнового диму.

              Крім того всі призери конкурсу отримають Дипломи конкурсу та подяки відділу культури, сім`ї, молоді та спорту і Молодіжного парламенту м.Борсиполя на організованій фотовиставці кращих робіт Конкурсу.
           Номінанти на премії будуть визначатися членами журі, до складу якого входять члени оргкомітету, представники партнерських організацій та відомі фотографи м.Бориспіль.
 
              2. Порядок організації та проведення Конкурсу
               2.1. Робочі органи Конкурсу Організаційний комітет (Оргкомітет) складається з представників Організаторів Конкурсу, налагоджує контакти з потенційними учасниками конкурсу, створює систему збору та залучення фотоматеріалів через різноманітні джерела, шляхом широкої пропаганди Конкурсу, розміщую рекламні матеріали в ЗМІ та мережі Інтернет, консультує учасників по всім питанням щодо проведення Конкурсу.
           2.2. Термін проведення Конкурсу Конкурс проводится с 6 лютого по 1 квітня 2012 года.
           2.3. Порядок підведення підсумків та нагородження переможців Конкурсу. За результатами конкурсу журі визначає роботи, які стають переможцями. Автори робіт, визнаних переможцями отримують дипломи Конкурсу та вказані подарунки, а самі роботи будуть представлені н а фотовиставці та використані як соціальна реклама у місті (розміщені на бігбордах та сітілайтах). Всі учасники отримають сертифікат учасника Конкурсу.
 
             3. Порядок взаємодії з Оргкомітетом.
            Для участі в Конкурсі автори надсилають свої матеріали на електронну адресу або поштову адресу оргкомітету (наведені нижче), або здають роботи у цифровому вигляді особисто керівникам проекту. Також разом з роботами потрібно в цифровому вигляді вказати дані автора – прізвище та ім’я і контактну інформацію. Оргкомітет Конкурсу має право вносити зміни та доповнення в порядок його проведення.
 
            4. Контакти і координати: Організатори Конкурсу: Відділ культури, сім`ї, молоді та спорту Бориcпільської міської ради, Молодіжний парламент м.Бориспіль, молодіжна організація ХМО «Труба».
            Поштова адреса: 08300, м.Бориcпіль, вул.. Київський Шлях, 72 каб 207. Керівник проекту: Шевц Вікторія Тел.: 066 596 22 20, 093 600 95 06 E-mail: bmp_@ukr.net
Переглядів: 520 | Додав: mpb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

ЧАС
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Друзі сайту
 
 
 
Block title
Block title
Кошик

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz