П`ятниця, 03.05.2024, 18:32  
МОЛОДІЖНИЙ ПАРЛАМЕНТ МІСТА БОРИСПОЛЯ
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 114
Статистика
Форма входу
Block title
GISMETEO: Погода по г.Борисполь
Головна » 2012 » Лютий » 20 » 14 лютого – Love Story по-Бориспільськи
11:39
14 лютого – Love Story по-Бориспільськи

           
             Свято 14 лютого День Закоханих в цьому році було особливим своєю затишною романтичною атмосферою у КРК "Бархат". Зал був яскраво прикрашен кульками й великим рожевим серцем, було створено макет "Наречені" для спільної фотографії закоханих пар, при зустрічи гостям роздавали жувальну гумку "Love is..." 
       Метою заходу "Лав сторі" було передання духовних цінностей щасливого подружнього життя від покоління до покоління! Адже сім'я, це головна цінність кожної людини! 
       Кохання! Завдяки цьому прекрасному явищу запалюються людські серця, народжуються діти, будуються міста, створюються витвори мистецтва, - почали вечір ведучі Александр Бондарук та Вікторія Шевц.
              Наряду з місцевими танцювальними колективами, головними спікерами на заході стали подружня пара Давиденків, які у шлюбі 50 років. Їх приклад переконав присутніх, що кохання - одне на все життя - можливе: "Ніколи не обманюємо, одразу вибачаємо, поважно ставимося, інтереси сім'ї завжди ставимо на перший план", - діляться вони своїм рецептом. А хтось із молодих у залі скептично каже, мол жили вони у інші часи, а зараз все не так.. Але друга пара запрошених гостей - молоді, успішні, красиві, подружжя Дмитра та Вероніки Гирі - зруйнували всі стереотипи скептиків й доказали, що й у сучасному світі - щасливий шлюб понад вісім років це реальність! Та попередили, що це важка праця, це прийняте рішення бути вірними один одному до кінця та саморозвиток, щоб завжди залишатися цікавими співрозмовниками та друзями один одному.
           Це не кіно, не казки, це реальні шлюбні пари в м. Борисполь, у яких щасливі жінки, мами й бабусі, тому що одного разу їх чоловіки вирішили взять на себе відповідальність за їх життя, стати головою сім'ї, вірним коханим й батьком своїм дітям! Так воно й має бути - разом долати радість або кризу, разом виховувати своїх дітей, разом прожити своє життя! 
            Навчитися цьому можна у новоствореній школі "Щасливі та одружені" при міському РАГС, подробиці можна дізнатися за тел. 063-198-86-54. Завітайте! 
Дякуємо Молодіжному парламенту, відділу сім'ї молоді та спорту, спонсорам та кожному, хто долучився до оргкомітету цього заходу за допомогу у організації розважальної програми, спікерам цього незабутнього свята, адже від почутого в кожному юному серці запалала надія й віра дочекатися свого єдиного справжнього кохання та сберегти його на довгі роки!Дякуємо! 
               Долучаймося до вічного! Ваш МП. 

                  Текст Мельниченко Юлія, фото Ося Карера

Переглядів: 571 | Додав: mpb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

ЧАС
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Друзі сайту
 
 
 
Block title
Block title
Кошик

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz