Четвер, 02.05.2024, 10:01  
МОЛОДІЖНИЙ ПАРЛАМЕНТ МІСТА БОРИСПОЛЯ
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 114
Статистика
Форма входу
Block title
GISMETEO: Погода по г.Борисполь
Головна » 2012 » Травень » 3 » надія є
23:47
надія є

Разом довели — «Надія є!»

Сьогодні досить популярними є благодійні концерти, спрямовані на підтримку та допомогу людям різних категорій. Не оминула хвиля благодійництва й Бориспіль. І, як результат, бачимо, бориспільці готові відгукнутись на чужу біду.

З середини березня у місті розгорнулась широка рекламна кампанія, яку активно підтримала молодь, зокрема в одній із соціальних мереж Інтернету, висловлюючи свої побажання та коментарі. Напередодні благодійного концерту було продано понад 400 квитків, у місті розклеєно близько сотні афіш, записано кілька цікавих відеозапрошень від учасників та соціальні ролики від організаторів, близько 200 фотографій однієї тематики: «Я допоміг. Допоможи і ти. Купуй квиток».

І ось нарешті 29 березня о 19.00 розпочалася довгоочікувана подія – благодійний концерт за участі відомих особистостей. Біля входу в КРК «Бархат», як ніколи, людно та гамірно. Бажаючих відвідати захід було настільки багато, що охороні довелося організувати дві черги біля входу. Тішило, що у руках молодих людей, які очікували своєї черги, не помітили жодної пляшки з алкогольними напоями. Загалом на концерт у будній день завітало близько півтисячі глядачів, кожен з яких придбав квиток за символічну ціну – 50 грн. 

Програма вечора була насичена різноманітними творчими номерами — від зіркових гостей, таких, як Амадор Лопес, відомих та починаючих реп та хіп-хоп  виконавців Vova Zi Lvova, Артем Лоік, Тоні Сєрий, гурт «Принципова Зміна», Гіга та Ярмак. А харизматичним та цікавим конферансьє того вечора був ведучий шоу «Топ-100» на Новому каналі Дмитро Бурундуков.

З вітальним словом звернулася до присутніх заступник міського голови Людмила Пасенко, а голова Молодіжного парламенту Вікторія Шевц подякувала всім, хто підтримав подію, взяв активну участь у збиранні коштів, які вона особисто передала рідним хлопців.

Також свої таланти у благодійному концерті демонстрували бориспільська брейк-данс команда «Лідер Денс», гурт «First Touch», вихованці Будинку дитячою та юнацької творчості зразковий вокальний колектив «Веселочка».А одні з кращих футбольних фрістайлерів України Олексій Жураховський та Ігор Самодєд, окрім віртуозного виступу, принесли Дмитру та Вадиму футболки з логотипом «Євро-2012» від свого партнера «Аdidas».   

Того дня родинам Дмитра Гринюка та Вадима Лукавенка було передано 52 тис. грн. Варто наголосити, що збір коштів для лікування хлопців триває і сьогодні. Зокрема, в міських установах, організаціях ви можете побачити скриньки, призначені для благодійних внесків.

Нагадаємо, що перший у Борисполі благодійний концерт «Надія є!» був організований на підтримку 20-річного Дмитра Гринюка (діагноз: рак –рабдоміосаркома: злоякісна пухлина з оболонок периферійних нервів) та 12-річного Вадима Лукавенка (апластична анемія тяжкої форми: порушена функція кісткового мозку, в крові відсутні тромбоцити) за ініціативи рідних та друзів хлопців.

До речі, того дня у концертній програмі взяли участь Поліна Тутік – дівчина Д. Гринюка та сестра В. Лукавенка Юлія Шидогуб.

Приємно, що саме бориспільська молодь довела, що, об’єднавшись, разом, краще та ефективніше творити добро.

Насамкінець, хочеться подякувати всім небайдужим бориспільцям та організаторам благодійної акції «Надія є!»: виконавчому комітету Бориспільської міської ради та Молодіжному парламенту м. Бориспіль за світлу доброчинну справу.

 

Соціальний ролик http://vk.com/videos-36655686?z=video-36655686_162260009%2Fclub36655686

Репортаж кореспондентів телеканалу «Бориспіль» http://tvboryspil.com/load/dokladno/nadija_e/26-1-0-949

 

Переглядів: 955 | Додав: mpb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

ЧАС
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
 
 
 
Block title
Block title
Кошик

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz