Середа, 01.05.2024, 12:33  
МОЛОДІЖНИЙ ПАРЛАМЕНТ МІСТА БОРИСПОЛЯ
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 114
Статистика
Форма входу
Block title
GISMETEO: Погода по г.Борисполь
Головна » 2011 » Квітень » 26 » Студентська весна
12:59
Студентська весна
Положення про міський Фестиваль художньої самодіяльності "Студентська весна – 2011"
 
1. Мета Фестивалю Підтримка творчих ініціатив молоді міста в галузі культури та мистецтва, посилення морального та естетичного виховання студентської молоді, сприяння розвитку та примноженню надбань національної культури, формування у молоді цілісного уявлення про культуру та традиції українського народу, виявлення творчо-обдарованих бориспільців та активізації роботи в напрямку залучення молоді до участі у міських культурно-мистецьких та розважальних заходах.
2. Організатор Фестивалю Відділ культури, сім'ї, молоді та спорту міської ради.
3. Завдання Фестивалю
3.1. Збереження та розвиток народних і пісенних традицій України, виховання у молоді шанобливого ставлення до матеріальних та духовних цінностей українського народу та народів інших національностей, що проживають на території України.
3.2. Подальший розвиток усіх видів і жанрів мистецтва серед студентської молоді.
3.3. Популяризація засобами мистецтв творів, які складають світову класичну спадщину, кращих зразків сучасного мистецтва, невичерпних джерел фольклору.
3.4. Створення умов для виконавської майстерності студентських колективів та окремих виконавців, підвищення рівня їх сценічної культури, розвиток сучасних напрямів пісенного, хореографічного та театрального жанрів мистецтв.
3.5. Розвиток творчої співдружності колективів студентського і професійного мистецтва шляхом залучення професійних митців для надання допомоги учасникам фестивалю.
3.6. Виявлення нових талантів та обдарувань серед молоді нашого міста.
3.7. Підвищення художнього рівня студентського мистецтва.
3.8. Пропаганда досягнень студентського мистецтва – широкий показ кращих концертних програм, вистав, виставок та інших заходів;
4. Творча концепція Фестивалю
4.1. У фестивалі беруть участь окремі виконавці та студентські колективи художньої самодіяльності, які є жителями міста Борисполя.
4.2. Конкурсна програма представлена у категоріях: музичне мистецтво – виступи хорових та вокальних ансамблів, ансамблів пісні й танцю, естрадних оркестрів та ансамблів і гуртів музики різних жанрів; сучасна популярна музика, авторська музика, музика у стилі авангарду, народна пісня – соло-виконавці та гурти; хореографічне мистецтво – сучасна хореографія, стилізована класична хореографія, хореографія у стилі авангарду, народна хореографія – соло-виконавці та гурти; театральне мистецтво – виступи колективів театрального жанру різних напрямків; оригінальний жанр – виступи виконавців оригінального жанру; розмовний жанр – виступи виконавців розмовного жанру.
5. Умови участі у Фестивалі
5.1. У Фестивалі можуть брати участь студенти вищих навчальних закладів 1-4 рівнів акредитації та ПТУ, які є мешканцями Борисполя.
5.2. Конкурс проводиться у 6-ох категоріях, які зазначені в п.4 цього Положення.
5.3. Заявки на участь у конкурсі приймаються до 16 травня 2011 року в відділ культури, сім’ї, молоді та спорту міської ради за адресою вул. Київський Шлях, 72 за формою згідно з додатком.
5.4. Конкурс проводиться на добровільних засадах в ІІ етапи: І – вибірковий тур, ІІ – фінальний тур.
5.5. Тексти творів можуть бути написані державною мовою та мовами меншин, які проживають на території України. Тривалість виступу до 10 хв. Конкурсні матеріали повинні подаватися в електронному (диск CD, DVD) та друкованому вигляді.
6. Критерії оцінювання учасників Фестивалю:
6.1. Основні критерії оцінювання учасників Фестивалю: високий рівень виконання; сучасне аранжування; використання сучасних музичних форм: джаз, реп, хіп-хоп та інші; використання сучасних музичних засобів (секвенсори, гітари тощо); творчий підхід до розкриття пропонованої тематики твору та обраної категорії; оригінальність, стильність, артистизм, новаторство; відповідність зовнішнього вигляду конкурсанта обраному образу; дотримання вимог даного Положення. Конкурсні виступи оцінюються за 5-ти бальною системою.
6.2. Конкурс оцінює журі, до складу якого входять представники від організаторів конкурсу. Визначається по три переможці (1, 2, 3 місця) у кожній категорії. Журі залишає за собою право присуджувати не всі призові місця, а також ділити призові місця між конкурсантами. Рішення журі остаточне і перегляду не підлягає.
7. Фінансове забезпечення Фестивалю Витрати по організації та проведенню заходу здійснюється за рахунок відділу культури, сім’ї, молоді та спорту міської ради, благодійних, спонсорських та меценатських надходжень.
8. Нагородження переможців Фестивалю Учасники конкурсу нагороджуються дипломами, переможці отримують грамоти та пам’ятні подарунки.
9. Місце проведення Фестивалю Дату, місце та час проведення конкурсу визначає організаційний комітет. За більш детальною інформацією щодо проведення міського Фестивалю "Студентська весна – 2011" звертатись до відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Бориспільської міської ради. Адреса: м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 72 каб. 207. Телефони для довідок : 6-11-88 , 6-10-25.
Переглядів: 515 | Додав: mpb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

ЧАС
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
 
 
 
Block title
Block title
Кошик

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz