Субота, 04.05.2024, 05:50  
МОЛОДІЖНИЙ ПАРЛАМЕНТ МІСТА БОРИСПОЛЯ
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 114
Статистика
Форма входу
Block title
GISMETEO: Погода по г.Борисполь
Головна » 2011 » Травень » 6 » Увага конкурс
15:56
Увага конкурс
ПОЛОЖЕННЯ
про конкурс на створення пісні-гімну
Київської обласної молодіжної громадської організації «Молоді регіони»
 
1. Загальні положення
1.1. Конкурс на створення пісні-гімну Київської обласної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» (надалі – Конкурс) є відкритим і проводиться в усіх районах та містах обласного значення області; Організатором Конкурсу є Київська обласна молодіжна громадська організація «Молоді регіони».
1.1. До організації Конкурсу можуть долучатися державні та недержавні установи, організації, фонди.
1.2. До участі у Конкурсі запрошуються всі бажаючі віком від 14 до 35 років.
1.3. Інформація про проведення Конкурсу розповсюджується через ЗМІ, сайти організатора та партнерів.
 
2. Мета Конкурсу
2.1. Виявлення та підтримка творчої обдарованої молоді. Сприяння обміну досвідом між представниками творчої молоді.
2.2. Створення гімну Київської обласної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» - музичного твору на слова символічно-програмного змісту, який би асоціювався з основними засадами діяльності організації, та буде вживатися як символ поряд з іншими атрибутами.
 
3. Умови проведення Конкурсу
3.1. Конкурс проходить у 2 тури:
- перший тур - написання вірша,
- другий тур - написання музики.
У кожному з турів обирається 1 призове місце.
3.1.1. Перший тур конкурсу розпочинається з 18 квітня 2011 року. Твори подаються до Київської обласної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» (м. Київ, вул. Жилянська, 101) протягом 1 місяця. До розгляду журі подаються вірші українською мовою. Можливе подання вірша, покладеного на музику (нотний запис) або записаного на інформаційних електронних носіях (CD-диски не повертаються). Обсяг твору не більше 3-х куплетів. При поданні твору обов'язково заповнюється анкета учасника конкурсу (форма анкети розміщена на сайті організації: smru.kiev.ua). Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 067-997-49-71 – Колот Альона Анатоліївна (координатор проекту).
3.1.2. Після визначення переможця І-го туру (вірш) розпочинається ІІ-й тур - покладання вірша на музику. Музичні твори подаються до Київської обласної молодіжної громадської організації «Молоді регіони» (м. Київ, вул. Жилянська, 101) протягом 1 місяця. Музичний твір обов'язково повинен бути поданий у 2-х варіантах: нотний запис та запис на інформаційному електронному носії з виконанням пісні (CD-диски не повертаються). При поданні твору обов'язково заповнюється анкета учасника конкурсу (форма анкети розміщена на сайті організації: smru.kiev.ua).
 
4. Функціональні обов'язки журі
4.1. Переможців І-го та ІІ-го турів визначає журі у складі 5 осіб. Обирає та затверджує склад журі Правління Київської обласної молодіжної громадської організації «Молоді регіони».
4.2. Оцінювання буде проводитися за такими критеріями: смислове, змістовне наповнення (відповідність темі «Молоді регіони» - щирість, оптимізм, сила, впевненість) та музично-виразне оформлення тексту.
4.3. Рішення журі остаточне і оскарженню не підлягає.
 
5. Нагородження переможців Конкурсу
Переможці двох турів Конкурсу запрошуються до Києва на церемонію нагородження (час і місце буде повідомлено переможцям після підведення підсумків конкурсу журі). Дорожні витрати переможців та супроводжуючих осіб (не більше одної) відшкодовуються оргкомітетом. Переможці отримають ноутбуки.
 
5. Фінансування
Витрати на організацію та проведення конкурсу несуть організатори за рахунок бюджету відповідно до затвердженого кошторису.
Переглядів: 363 | Додав: mpb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

ЧАС
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
 
 
 
Block title
Block title
Кошик

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz