Понеділок, 29.04.2024, 17:26  
МОЛОДІЖНИЙ ПАРЛАМЕНТ МІСТА БОРИСПОЛЯ
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 114
Статистика
Форма входу
Block title
GISMETEO: Погода по г.Борисполь
Головна » 2012 » Червень » 29 » День Молоді 2012 - День 2: змагання Street workout
14:03
День Молоді 2012 - День 2: змагання Street workout

День Молоді 2012 - День 2: змагання Street workout
22 червня вперше в місті на одному з бориспільських майданчиків на вулиці Робочій, 19 відбулися змагання зі стріт-воркауту. Це виконання вправ на звичайних турніках, схоже на гімнастику, у якому робиться акцент на силі та витривалості. Біля майданчика зібралося близько 100 людей, аби підтримати хлопців та подивитися їхні виступи. Більше року в місті активно діє молодіжний рух воркаутівців, молоді, які обрала для себе здоровий спосіб життя. Вони і виступили ініціаторами змагань, у яких взяло участь 15 юнаків.

Особливої популярності серед молоді цей вид спорту набув після телевізійного конкурсу «Україна має талант - 4», де перемогу здобула команда «Workout». На думку Вікторії Шевц, голови Молодіжного парламенту міста, майданчиків для цього виду спорту в Борисполі, на жаль, не вистачає.

— Майданчиків багато не буває. Вже була зустріч з міським головою, і Анатолій Федорчук пообіцяв облаштувати спортмайданчик до Дня міста на вулиці Ватутіна. А взагалі, хотілося б, як у Європі — біля кожного будинку — турніки.

Хлопці виконували різноманітні фігури на турніку та бруссях, швидкісні оберти, підтягування зі спини. Суддями змагань були представники команди переможців телевізійного шоу «Україна має талант – 4» Антон Негода, Дмитро Семенів та Олег Кривонос.

Юрій Пилипенко, учасник змагань, згадує, що кожну перерву виходив на спортивний майданчик і тренувався, і після школи також. Йому 17 років, воркаутом займається близько року і вже має певні досягнення: встиг побувати на міжнародних та міських змаганнях. У Києві здобув перемогу в номінації «віджимання від підлоги»:

— У Борисполі цей вид спорту набирає популярності. Коли півроку тому воркаутівців було з десяток чоловік, то зараз збирається більше 50, і це лише на одному майданчику. Ми намагаємося мотивувати молодь, аби вона займалася з нами цим спортом. Я веду здоровий спосіб життя: не вживаю алкоголь та наркотики, не палю.

— Коли починав займатися воркаутом, фізично я зовсім не був готовий, і всі так починають, але труднощі потрібно долати, — розповідає Костянтин Жулінас, ще один з учасників змагань, — цей вид спорту стає дуже популярним серед молоді Борисполя.

Владислав Пиріг розповів, що тренується лише 4 місяці, але вже може робити деякі вправи. Йому 10 років, і він сподівається, що у наступних змаганнях обов’язково візьме участь:

— Мені дуже хочеться займатися цим спортом. Він допомагає бути здоровим, сильним, і щоб дівчат можна було захищати.

Організатор та учасник змагань у Борисполі Володимир Запорожець займається воркаутом лише 4 місяці, каже, щоб досягти результатів, треба постійно і наполегливо тренуватися. Він, зокрема, сказав:

— У Борисполі бажаючих займатися воркаутом багато, навіть дівчата є. Наступні змагання плануємо провести на День міста, нам якраз пообіцяли відкрити новий майданчик.

Після показових виступів учасників змагань судді оголосили переможців. У номінації «фрістайл» перше місце здобув Михайло Тирнов, у силових вправах переміг Андрій Шевченко.

Рівень підготовки та вік воркаутівців дуже різний, тому усі бажаючі можуть без жодних сумнівів приєднуватися до активістів здорового способу життя. Хлопці наголошують, що починати займатися спортом ніколи не пізно! А тим, хто ніколи не займався спортом, але дуже хоче приєднатися до них, вони підкажуть, покажуть, допоможуть.
Номінація Фрістайл (учасників 16)
3-е місце - Бойко Влад.
2-е місце - Запорожець Володимир.
1-е місце - Тирнов Михайло.
Номінація силові вправи (учасників 23):
3-е місце - Негода Бодя.
2-е місце - Собковський Михайло.
1-е місце - Шевченко Андрій.
Віджимання на виживання також переміг Шевченко Андрій

Суддями змагань були представники команди переможців телевізійного шоу "Україна має талант - 4" Антон Негода, Дмитро Семенів та Олег
ВЕлика вам вдячність за гарний приклад для молоді, та ваш час який приділили сьогодні нам
Переглядів: 7186 | Додав: mpb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

ЧАС
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
 
 
 
Block title
Block title
Кошик

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz